Rreth nesh

Guangzhou Hongja CNC Makinery Co., Ltd. është një ndërmarrje profesionale, speciale dhe e re "gjigand i vogël". Selia e saj është vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjike Guangzhou. Ai ka baza të R&D dhe prodhimit në Itali dhe Çengdu, Siçuan. Ajo është një kompani e renditur në bordin kryesor të Shenzhen Stock Exchange (kodi i detyrues 002833). Hongja CNC është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e angazhuar në prodhimin R&D, shitjet dhe shërbimi i pajisjeve të mobiljeve të lartë të CNC dhe linja të prodhimit automatik. Prodhimet e saj thelbësore përfshijnë makinerin inteligjente të bandit, shirat e panelit të CNC, qendrat e makinave, qendrat e shpimit të CNC, vija të prodhimit fleksibël, linja të paketuara inteligjente, etj., prodhimet janë eksportuar në më shumë se 70 vende anembanë botës dhe kanë fituar lavdërim të gjerë nga industria. Treguesit kryesorë të kompanisë renditen midis kryesore në botë dhe është në një pozitë kryesore në të njëjtën industri në Kinë. Është një ndërmarrje më të lartë 500 makinerish në Kinë. Bashkëpunimi i fituar dhe krijimi i vlerës për klientët janë filozofia e biznesit e Hongja CNC, le të bëhemi partnerë për zhvillimin e përbashkët!

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Një hap përpara, merr drejtimin.


KE-493G.

2023-07-11 Shih më shumë

Zgjidhjet e CNC.

2023-07-06 Shih më shumë

Makineri i ri i shpimit të CNC KD-612G për makinë komplekse.

2023-06-09 Shih më shumë

Prodhimet e personalizuara e Gjashtë anës KD-612KSA jo vetëm kanë asnjë gjë të lartë dhe saktësi të lartë, por kanë gjithashtu karakteristikat e qëndrueshmërisë dhe mund të përshtaten me mjedise të ndryshme të ndërlikuara pune. E dashur.

2023-06-06 Shih më shumë

2023-05-30 Shih më shumë

KN-2409NM.

2023-05-24 Shih më shumë

Një parë katër anëse e KHM-560-CNC nga prodhuesit e Kinës përmirëson efektshmërinë e prodhimit.

Nëse ju jeni duke kërkuar një parë të CNC-së katër anës me performancë të lartë, me saktësinë e lartë dhe efektshmëri të lartë, Pastaj KHM-560-CNC nga prodhuesit e Kinës do të jetë zgjedhja më e mirë. Ajo ju ndihmon të rritesh produktivitetin ndërsa po ashtu jep rezultatet me cilësi të lartë.

2023-05-23 Shih më shumë

Shih më shumë