Rreth nesh

Guangzhou Hongja CNC Makinery Co., Ltd. është një ndërmarrje profesionale, speciale dhe e re "gjigand i vogël". Selia e saj është vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjike Guangzhou. Ai ka baza të R&D dhe prodhimit në Itali dhe Çengdu, Siçuan. Ajo është një kompani e renditur në bordin kryesor të Shenzhen Stock Exchange (kodi i detyrues 002833). Hongja CNC është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e angazhuar në prodhimin R&D, shitjet dhe shërbimi i pajisjeve të mobiljeve të lartë të CNC dhe linja të prodhimit automatik. Prodhimet e saj thelbësore përfshijnë makinerin inteligjente të bandit, shirat e panelit të CNC, qendrat e makinave, qendrat e shpimit të CNC, vija të prodhimit fleksibël, linja të paketuara inteligjente, etj., prodhimet janë eksportuar në më shumë se 70 vende anembanë botës dhe kanë fituar lavdërim të gjerë nga industria. Treguesit kryesorë të kompanisë renditen midis kryesore në botë dhe është në një pozitë kryesore në të njëjtën industri në Kinë. Është një ndërmarrje më të lartë 500 makinerish në Kinë. Bashkëpunimi i fituar dhe krijimi i vlerës për klientët janë filozofia e biznesit e Hongja CNC, le të bëhemi partnerë për zhvillimin e përbashkët!

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Një hap përpara, merr drejtimin.


KE-496G.

2023-05-16 Shih më shumë

KE-668JGB lazer3.

2023-05-11 Shih më shumë

Cilat kërkesat duhet të përmbushen prodhuesit e KN-2409DM

Prodhuesit e personalizuar Auto alarmues KN-2409DM duhet të kenë një sistem shërbimi të plotë pas shitjeve që të jenë në gjendje të zgjidhë problemin dhe vështirësitë që hasin klientët në një mënyrë në kohë.

2023-04-03 Shih më shumë

KE-368JSKG (40)

2023-02-21 Shih më shumë

KHM-560 | NC nga katër anës e kuptojnë prodhimin e mobiljeve të personalizuara.

2023-02-17 Shih më shumë

Cilat janë avantazhet e zgjedhjes për të blerë një çmim të mirë dhe cilësi KE-368JKMG drejtpërdrejt nga manuu. prodhuesi

Në përgjithësi, Është një zgjedhje e mençur për të blerë çmimin e mirë dhe cilësi KE-368JKMG drejtpërdrejt nga prodhuesi. Ju mund të merrni një çmim më të favorshëm, siguria më të mirë cilësore dhe mbështetje më profesionale teknike, e cila do t'i ndihmojë klientët të gjejnë një përvojë më të mirë të shërbimit.

2023-02-16 Shih më shumë

[Zgjedhje e zgjedhjes së materialeve të prerjes]

2022-08-02 Shih më shumë

Shih më shumë