DESPRE

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. este o întreprindere profesională, specială și nouă "mică gigantă". Sediul său este situat în zona de dezvoltare economică și tehnologică Guangzhou. Aceasta are baze de cercetare și dezvoltare și de producție în Italia și Chengdu, Sichuan. Este o companie cotată la bordul principal al Shenzhen Stock Exchange (cod stoc 002833 ). Hongya CNC este o întreprindere națională de înaltă tehnologie implicată în C&D, producția, vânzări și servicii de echipamente de mobilier CNC high-end și linii de producție complete de automatizare. Produsele sale de bază includ mașini inteligente de bandire margini, fierăstrău panou CNC, centre de prelucrare, CNC de forare, automatizare linii de producție flexibile, linii de ambalare inteligente etc., produsele sunt exportate în peste 70 de țări din întreaga lume și au obținut o mulțumire largă din partea industriei. Principalii indicatori ai companiei se află printre cei mai în vârf din lume, şi se află într-o poziţie de lider în aceeaşi industrie din China. Este o întreprindere de top 500 de maşini din China. Cooperarea câștigătoare și crearea de valoare pentru clienți sunt filozofia de afaceri a Hongya CNC, să devenim parteneri pentru dezvoltarea comună!

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Un pas înainte, a lua conducerea | Centrul de foraj CNC cu șase laturi DN-612MR


KE-493G | Spart cu 4 motoare de colţ asigură munca eficientă

2023-07-11 Vezi mai mult

CNC de foraj | Soluții cu un singur buton automatizați casa ta inteligentă

2023-07-06 Vezi mai mult

Mașină de foraj nou lansat CNC KD-612G pentru prelucrare complexă.

2023-06-09 Vezi mai mult

Este șase foraj KD-612KSA produse all-rouund rege în domeniul platformelor de foraje

Produsele KD-612KSA personalizate pentru șase foraj KD-612KSA nu numai că au rigiditate ridicată și precizie ridicată, dar au, de asemenea, caracteristicile de durabilitate, și se pot adapta la diferite medii de lucru complexe. Noua dragă.

2023-06-06 Vezi mai mult

2023-05-30 Vezi mai mult

KN-2409NM | Croitori pentru rutarea inetlligentă

2023-05-24 Vezi mai mult

Un KHM-560-CNC patru-side fierăstrău de la producătorii chinezi îmbunătățește eficiența producției

Dacă sunteți în căutarea pentru un fierăstrău de patru parte CNC cu înaltă performanță, precizie ridicată și eficiență ridicată, atunci fierăstrăul cu patru laturi de la producătorii chinezi va fi cea mai bună alegere. Acesta vă ajută să creșteți productivitatea în același timp furnizând, de asemenea, rezultate de prelucrare de înaltă calitate.

2023-05-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult