OVER

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. is een professionele, speciale en nieuwe "kleine gigantische" onderneming op staatsniveau. Het hoofdkantoor is gevestigd in de economische en technologische ontwikkelingszone van Guangzhou. Het heeft R & D-en productiebases in Italië en Chengdu, Sichuan. Het is een beursgenoteerd bedrijf op het hoofdbord van de Shenzhen Stock Exchange (aandelencode 002833 ). Hongya CNC is een nationale high-tech onderneming die zich bezighoudt met de R & D, productie, verkoop en service van high-end CNC meubelapparatuur en complete automatiseringsproductielijnen. De kernproducten omvatten intelligente randbandmachines, CNC-paneelzagen, bewerkingscentra, CNC-boorcentra, automatisering Flexibele productielijnen, intelligente verpakkingslijnen, enz., De producten worden geëxporteerd naar meer dan 70 landen over de hele wereld en hebben veel bijval gekregen van de industrie. De belangrijkste indicatoren van het bedrijf behoren tot de top ter wereld en bevinden zich in een leidende positie in dezelfde industrie in China. Het is een top 500 machinebedrijf in China. Win-win samenwerking en het creëren van waarde voor klanten zijn de bedrijfsfilosofie van Hongya CNC, laat ons partners worden voor gemeenschappelijke ontwikkeling!

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Een stap voor, neem de leiding | Zeszijdige CNC boorcentrum DN-612MR


KE-493G | Edge-bander met 4 hoekmotoren zorgt voor efficiënt werk

2023-07-11 Bekijk meer

CNC-booroplossingen | Met één knop automatiseert u uw slimme woning

2023-07-06 Bekijk meer

Nieuw gelanceerde CNC-boormachine KD-612G voor complexe bewerking.

2023-06-09 Bekijk meer

Is de Zes zijboor KD-612KSA producten de allround koning op het gebied van booreilanden

De aangepaste Zes zijboor KD-612KSA producten hebben niet alleen een hoge stijfheid en hoge precisie, maar hebben ook de kenmerken van duurzaamheid en kunnen zich aanpassen aan verschillende complexe werkomgevingen. Nieuwe schat.

2023-06-06 Bekijk meer

Wat is de structuur van een goede prijs en kwaliteit Zes zijboor KD-612KSA

Het CNC systeem van een goede prijs en kwaliteit Zes zijboor KD-612KSA keurt geavanceerde besturingstechnologie en software goed, die intelligent de werking van de machine en het boren kan controleren.

2023-05-30 Bekijk meer

KN-2409NM | Kleermakers voor uw inetlligent routing

2023-05-24 Bekijk meer

Een KHM-560-CNC vierzijdige zaag van Chinese fabrikanten verbetert de productie-efficiëntie

Als u op zoek bent naar een CNC vierzijdige zaag met hoge prestaties, hoge precisie en hoge efficiëntie, dan is de KHM-560-CNC vierzijdige zaag van Chinese fabrikanten uw beste keuze. Het helpt u de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd hoogwaardige bewerkingsresultaten te leveren.

2023-05-23 Bekijk meer

Bekijk meer