OVER

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. is een professionele, speciale en nieuwe "kleine gigantische" onderneming op staatsniveau. Het hoofdkantoor is gevestigd in de economische en technologische ontwikkelingszone van Guangzhou. Het heeft R & D-en productiebases in Italië en Chengdu, Sichuan. Het is een beursgenoteerd bedrijf op het hoofdbord van de Shenzhen Stock Exchange (aandelencode 002833 ). Hongya CNC is een nationale high-tech onderneming die zich bezighoudt met de R & D, productie, verkoop en service van high-end CNC meubelapparatuur en complete automatiseringsproductielijnen. De kernproducten omvatten intelligente randbandmachines, CNC-paneelzagen, bewerkingscentra, CNC-boorcentra, automatisering Flexibele productielijnen, intelligente verpakkingslijnen, enz., De producten worden geëxporteerd naar meer dan 70 landen over de hele wereld en hebben veel bijval gekregen van de industrie. De belangrijkste indicatoren van het bedrijf behoren tot de top ter wereld en bevinden zich in een leidende positie in dezelfde industrie in China. Het is een top 500 machinebedrijf in China. Win-win samenwerking en het creëren van waarde voor klanten zijn de bedrijfsfilosofie van Hongya CNC, laat ons partners worden voor gemeenschappelijke ontwikkeling!

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Een stap voor, neem de leiding | Zeszijdige CNC boorcentrum DN-612MR


KE-496G | Hoge snelheid rand bander kleermakers aan uw efficiënte productie

2023-05-16 Bekijk meer

KE-668JGB laser3.0 standrd configureert met PUR-lijmpot

2023-05-11 Bekijk meer

Aan welke eisen moeten auto-alarmerende KN-2409DM op maat worden gemaakt, voldoen fabrikanten

De fabrikanten van auto-alarmerende KN-2409DM op maat moeten een compleet after-sales service-systeem hebben om problemen en problemen die klanten tegenkomen tijdig op te lossen.

2023-04-03 Bekijk meer

KE-368JSKG(40) | Smalle rand bander

2023-02-21 Bekijk meer

KHM-560 | vierzijdige NC-snijder realiseert de productie van op maat gemaakte meubels.

2023-02-17 Bekijk meer

Wat zijn de voordelen van het kiezen om een goede prijs en kwaliteit te kopen Schrapen edge KE-368JKMG rechtstreeks van de fabrikant

Over het algemeen is het een verstandige keuze om een goede prijs en kwaliteit te kopen Scraping edge KE-368JKMG rechtstreeks van de fabrikant. U kunt een gunstiger prijs, betere kwaliteitsborging en meer professionele technische ondersteuning krijgen, die klanten zal helpen een betere service-ervaring te krijgen.

2023-02-16 Bekijk meer

[Slimme selectie van snijmaterialen] DN-2409L automatische gereedschapswisselingsbewerkingscentrum met rechte rij

2022-08-02 Bekijk meer

Bekijk meer