TENTANG KAMI

Guangzhou Hongya CNC Machinery co., Ltd. adalah perusahaan profesional, khas dan baru "gergasi kecil" peringkat negeri. Ibu pejabatnya terletak di zon pembangunan ekonomi dan teknologi Guangzhou. Ia mempunyai R & D dan asas pembuatan di itali dan Chengdu, Sichuan. Ia adalah sebuah syarikat tersenarai di papan utama bursa saham Shenzhen (kod saham 002833 ). Hongya CNC adalah perusahaan berteknologi tinggi kebangsaan yang terlibat dalam R & D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan peralatan perabot CNC mewah dan barisan pengeluaran automasi lengkap. Produk terasnya termasuk mesin banding edge pintar, gergaji panel CNC, pusat pemesinan, pusat penggerudian CNC, talian pengeluaran fleksibel automasi, talian pembungkusan pintar, dan lain-lain, produk dieksport ke lebih daripada 70 negara di seluruh dunia, dan telah memenangi pujian yang luas dari industri. Petunjuk utama syarikat berada di antara bahagian atas di dunia, dan ia berada dalam kedudukan utama dalam industri yang sama di China. Ia adalah syarikat jentera 500 teratas di China. Kerjasama menang-menang dan mewujudkan nilai untuk pelanggan adalah falsafah perniagaan Hongya CNC, marilah kita menjadi rakan kongsi untuk pembangunan bersama!

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Satu langkah ke hadapan, memimpin | Pusat penggerudian CNC enam sisi DN-612MR


KE-493G | bander tepi dengan 4 motor sudut memastikan kerja yang cekap


Penyelesaian penggerudian CNC | Satu butang mengautomasikan rumah pintar anda


Baru melancarkan mesin penggerudian CNC KD-612G untuk pemesinan kompleks.


Adalah enam bahagian gerudi KD-612KSA produk raja petanda dalam bidang pelantar penggerudian

Produk enam gerudi sampingan KD-612KSA yang disesuaikan bukan sahaja mempunyai ketegaran yang tinggi dan ketepatan yang tinggi, tetapi juga mempunyai ciri-ciri ketahanan, dan boleh menyesuaikan diri dengan pelbagai persekitaran kerja yang kompleks. Darling baru.


Apakah struktur harga yang baik dan kualiti enam gerudi sampingan KD-612KSA

Sistem CNC harga yang baik dan kualiti enam gerudi sampingan KD-612KSA mengamalkan teknologi kawalan maju dan perisian, yang bijak dapat mengawal operasi mesin dan operasi penggerudian.


KN-2409NM | Tailors untuk penghalaan inetlligent anda


Saw empat sisi KHM-560-CNC dari pengeluar China meningkatkan kecekapan pengeluaran

Jika anda sedang mencari CNC empat sisi melihat dengan prestasi tinggi, ketepatan yang tinggi, dan kecekapan yang tinggi, maka KHM-560-CNC empat sisi melihat dari pengeluar China akan menjadi pilihan terbaik anda. Ia membantu anda meningkatkan produktiviti sambil menyampaikan hasil pemesinan berkualiti tinggi.


melihat lebih banyak