TENTANG KAMI

Guangzhou Hongya CNC Machinery co., Ltd. adalah perusahaan profesional, khas dan baru "gergasi kecil" peringkat negeri. Ibu pejabatnya terletak di zon pembangunan ekonomi dan teknologi Guangzhou. Ia mempunyai R & D dan asas pembuatan di itali dan Chengdu, Sichuan. Ia adalah sebuah syarikat tersenarai di papan utama bursa saham Shenzhen (kod saham 002833 ). Hongya CNC adalah perusahaan berteknologi tinggi kebangsaan yang terlibat dalam R & D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan peralatan perabot CNC mewah dan barisan pengeluaran automasi lengkap. Produk terasnya termasuk mesin banding edge pintar, gergaji panel CNC, pusat pemesinan, pusat penggerudian CNC, talian pengeluaran fleksibel automasi, talian pembungkusan pintar, dan lain-lain, produk dieksport ke lebih daripada 70 negara di seluruh dunia, dan telah memenangi pujian yang luas dari industri. Petunjuk utama syarikat berada di antara bahagian atas di dunia, dan ia berada dalam kedudukan utama dalam industri yang sama di China. Ia adalah syarikat jentera 500 teratas di China. Kerjasama menang-menang dan mewujudkan nilai untuk pelanggan adalah falsafah perniagaan Hongya CNC, marilah kita menjadi rakan kongsi untuk pembangunan bersama!

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Satu langkah ke hadapan, memimpin | Pusat penggerudian CNC enam sisi DN-612MR


KE-496G | tailors bander kelebihan berkelajuan tinggi untuk pengeluaran cekap anda


KE-668JGB laser3.0 standrd configures dengan PUR glue pot


Keperluan apa yang perlu disesuaikan Auto membimbangkan KN-2409DM pengeluar bertemu

Pengeluar KN-2409DM penggera Auto yang disesuaikan harus mempunyai sistem perkhidmatan selepas jualan yang lengkap untuk dapat menyelesaikan masalah dan kesulitan yang dihadapi oleh pelanggan tepat pada masanya.


KE-368JSKG(40) | bander tepi sempit


KHM-560 | Pemotong NC empat sisi menyedari pengeluaran perabot tersuai.


Apakah kelebihan memilih untuk membeli harga yang baik dan kualiti mengikis kelebihan KE-368JKMG terus dari pengeluar

Secara umum, ia adalah pilihan bijak untuk membeli harga yang baik dan kualiti mengikis kelebihan KE-368JKMG terus dari pengeluar. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik, jaminan kualiti yang lebih baik, dan sokongan teknikal yang lebih profesional, yang akan membantu pelanggan mendapatkan pengalaman perkhidmatan yang lebih baik.


[Pemilihan pintar bahan pemotongan] DN-2409L lurus baris alat automatik menukar pusat pemesinan


melihat lebih banyak