за нас

Гванцо Хонгоја ЦНЦ Machinery Co., Ltd. е државна професионална, специјална и нова "мала џиновска" претпријатија. Нејзиното седиште е лоцирано во економски и технолошки развој зони Гванцо. Истиот има Р и Д и производствени бази во Италија и Ченгду, Сичуан. Тоа е листирана компанија на главниот одбор на Шенџен берзата (Сток код 002833). Хонгја ЦНЦ е национална висока техничка претпријатија ангажирана во Р иД, производството, продажбата и услугата на опремата на мебелот на ЦНЦ и комплетни автоматски производи. Нејзините основни производи вклучуваат интелигентни машини за бандање, компјутерски пили, машинерски центри, ЦНЦ центари. автоматизација флексибилни производи, интелигентни линии за пакување, итн., производите се извезуваат во повеќе од 70 земји низ целиот свет и освоија широка пофалба од индустријата. Главните индикатори на претпријатието се рангираат помеѓу врвот во светот, и тоа е во водечка позиција во истата индустрија во Кина. Тоа е највисок 500 машинерски претпријатија во Кина. Соработката и создавањето вредност за клиентите се бизнис филозофијата на Хонгја ЦНЦ, да станеме партнери за заеднички развој!

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Еден чекор напред, предводи.


KE-493G.


Решенија за пишување на CNC.


Нова лансирана компјутерска машина KD-612G за комплексна машина.


Прилагодените шест странски вежби KD-612KSA производи не само што имаат голема цврстост и високо прецизност. Но, исто така, има карактеристики на трајноста и можат да се приспособат на разни сложени работни средини. Нова мила.


KN-2409NM.


КХМ-560-ЦНЦ од четири страни од Кина производителите го подобрува ефикасноста на производствот

Ако барате пила од четири страни од ЦНЦ со висока перформанса, висока прецизност и високо ефикасност, Тогаш КХМ-560-ЦНЦ од четири страни од Кина производителите ќе ти биде најдобар избор. Тоа ви помага да се зголеми продуктивноста, а исто така да донесувате резултати од висококвалитетни машини.


Гледај Повеќе