за нас

Гванцо Хонгоја ЦНЦ Machinery Co., Ltd. е државна професионална, специјална и нова "мала џиновска" претпријатија. Нејзиното седиште е лоцирано во економски и технолошки развој зони Гванцо. Истиот има Р и Д и производствени бази во Италија и Ченгду, Сичуан. Тоа е листирана компанија на главниот одбор на Шенџен берзата (Сток код 002833). Хонгја ЦНЦ е национална висока техничка претпријатија ангажирана во Р иД, производството, продажбата и услугата на опремата на мебелот на ЦНЦ и комплетни автоматски производи. Нејзините основни производи вклучуваат интелигентни машини за бандање, компјутерски пили, машинерски центри, ЦНЦ центари. автоматизација флексибилни производи, интелигентни линии за пакување, итн., производите се извезуваат во повеќе од 70 земји низ целиот свет и освоија широка пофалба од индустријата. Главните индикатори на претпријатието се рангираат помеѓу врвот во светот, и тоа е во водечка позиција во истата индустрија во Кина. Тоа е највисок 500 машинерски претпријатија во Кина. Соработката и создавањето вредност за клиентите се бизнис филозофијата на Хонгја ЦНЦ, да станеме партнери за заеднички развој!

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Еден чекор напред, предводи.


KE-496G.


KE-668JGB ласер3.


Кои барања треба да ги прилагодираат Auto алармотни производителите на KN-2409DM ги исполнуваат

Прилагодарените авто- алармирливи производители на KN-2409DM треба да имаат целосен сервис за да можат да го решат проблемот. и тешкотии кои се соочуваат клиентите на навремен начин.


KE-368JSKG(40) | Тесна бака


КХМ-560 | четири страни ја сфати производство на прилагодени мебел.


Кои се предности од избирањето да купуваат добра цена и квалитетна раб на екранот KE-368JKMG директно од ранкот. Факти

Општо земено, Тоа е мудар избор да се купи добра цена и квалитетна рабка КЕ-368JKMG директно од производителот. Можеш да добиеш поволна цена, подобра квалитетна гаранција и попрофесионална техничка поддршка, што ќе им помогне на муштериите да добијат подобро искуство.


[Паметна избор на сечење на материјали]


Гледај Повеќе