RóLUNK

Guangzhou hongya cnc machinery co., ltd. egy állami szintű szakmai, különleges és új "kis óriás" vállalkozás. Székhelye guangzhou gazdasági és technológiai fejlesztési zónában található. R & d és gyártási bázisai olaszországban és chengdu, szecsuán. Ez egy tőzsdén jegyzett cég a shenzhen tőzsde főtábláján (részvénykód 002833 ). Hongya cnc egy nemzeti high-tech vállalkozás részt vesz a k + f, termelés, értékesítés és szolgáltatás high-end cnc bútor berendezések és teljes automatizálás gyártósorok. Alapvető termékei közé tartoznak az intelligens élsávozó gépek, a cnc panel fűrészek, megmunkáló központok, a cnc fúrási központok, az automatizálás rugalmas gyártósorok, az intelligens csomagolóvonalak stb., a termékek exportálják több mint 70 országban szerte a világon, és elnyerték széles körű elismerést az iparág. A vállalat fő mutatói a világ csúcsai közé sorolják, és ugyanabban az iparágban vezető pozícióban van kínában. Ez egy top 500 gép vállalat kínában. Win-win együttműködés és az ügyfelek értékének létrehozása a hongya cnc üzleti filozófiája, váljunk partnerekké a közös fejlődéshez!

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Egy lépéssel előre, hogy a vezető | hatoldalas cnc fúrási központ DN-612MR


KE-493G | 4 sarokmotoros edge bander biztosítja a hatékony munkát

2023-07-11 mutass többet

Cnc fúrási megoldások | egy gomb automatizálja az intelligens otthon

2023-07-06 mutass többet

Új indított cnc fúrógép KD-612G komplex megmunkálás.

2023-06-09 mutass többet

A hat oldalsó fúró KD-612KSA termékek az all-around király területén fúróberendezések

A testreszabott hat oldalsó fúró KD-612KSA termékek nem csak nagy merevséggel és nagy pontossággal rendelkeznek, hanem a tartósság jellemzőivel is rendelkeznek, és alkalmazkodhatnak a különböző összetett munkakörnyezetekhez. Új drága.

2023-06-06 mutass többet

2023-05-30 mutass többet

KN-2409NM | szabók az ön inetlligent routing

2023-05-24 mutass többet

A KHM-560-CNC-os négyoldalú fűrész a kínai gyártóktól javítja a termelés hatékonyságát

Ha egy nagy teljesítményű, nagy pontosságú és nagy hatékonyságú cnc négyoldalú fűrészt keres, akkor a kínai gyártók KHM-560-CNC-os négyoldalú fűrész lesz a legjobb választás. Segít növelni a termelékenységet, miközben kiváló minőségű megmunkálási eredményeket is biztosít.

2023-05-23 mutass többet

mutass többet