O NAMA

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. je državno profesionalno, posebno i novo "mali div" poduzeće. Njegovo sjedište nalazi se u Guangzhou ekonomskom i tehnološkom razvoju zoni. Ima istraživanje i razvoj i proizvodne baze u Italiji i Chengdu, Sichuan. To je navedena tvrtka na glavnom odboru Shenzhen burze (oznak 002833 ). Hongya CNC je nacionalno visokotehnološko poduzeće koje se bavi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom, Prodaja i usluga CNC opreme namještaja i kompletne proizvodne linije za automatizaciju. Njegova jezgra proizvoda uključuju inteligentne rubne razbojni strojeve, CNC panel pile, strojevi centri, CNC bušenje, automatizacija Fleksibilne proizvodne linije, inteligentne linije za pakiranje itd., proizvodi se izvoziju u više od 70 zemalja diljem svijeta, i dobili su široku priznanje od industrije. Glavni pokazatelji tvrtke uvršteni su među vrh svijeta, a ona je u vodećoj poziciji u istoj industriji u Kini. To je top 500 strojeva poduzeća u Kini. Win-win suradnja i stvaranje vrijednosti za kupce su poslovna filozofija Hongya CNC-a, budimo partneri za zajednički razvoj!

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Jedan korak ispred, preuzmite vodstvo | Šeststrani CNC bušenje centar DN-612MR


KE-493G | Edge bander s 4 kutna motora osigurava učinkovit rad.

2023-07-11 vidi više

CNC bušenje rješenja | Jedno dugme automatiziraju vaš pametan dom.

2023-07-06 vidi više

Novi CNC bušeni stroj KD-612G za složeno obradu.

2023-06-09 vidi više

Je li šest strana bušilica KD-612KSA proizvodi sve-okola kralj u polju bušenja platforma

Prilagođeni šest strana bušilica KD-612KSA proizvodi ne samo da imaju visoku rigidnost i visoku preciznost, ali također imaju karakteristike trajnosti i može se prilagoditi raznim složenim radnim okruženjima. Nova draga.

2023-06-06 vidi više

Što je struktura dobre cijene i kvalitete Šest strana bušilica KD-612KSA

CNC sustav dobre cijene i kvalitete Six strana bušila KD-612KSA usvaja naprednu kontrolnu tehnologiju i softver, koji pametno može kontrolirati rad strojeva i bušenje.

2023-05-30 vidi više

KN-2409NM | Krojači na vašem neodređenom usmjerenju

2023-05-24 vidi više

KHM-560-CNC četiristrana pila od kineskih proizvođača poboljšava učinkovitost proizvodnje.

Ako ste u potrazi za CNC èetiri strane tester sa visokom performansom, visokom preciznošæu, i visokom efikasnošæu, onda æe KHM-560-CNC èetiri strane proizvoðaèa Kine biti vaš najbolji izbor. Pomaže vam povećati produktivnost, a dostavljajući visokokvalitetne rezultate obrade.

2023-05-23 vidi više

vidi više