Πληροφορίες για τη

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. είναι μια κρατική επαγγελματική, ειδική και νέα "μικρή γίγαντα" επιχείρηση. Η έδρα του βρίσκεται στην οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη του Guangzhou. Διαθέτει βάσεις έρευνας και ανάπτυξης και βιομηχανίας στην Ιταλία και στην Chengdu, Sichuan. Είναι μια εισηγμένη εταιρεία στο κεντρικό συμβούλιο του Shenzhen Χρηματιστηρίου (αποθέματα 002833 ). Η Hongya CNC είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την Ε&Α, την παραγωγή, πωλήσεις και εξυπηρέτηση εξοπλισμού επίπλων CNC και πλήρης γραμμές παραγωγής αυτοματισμού. Τα βασικά προϊόντα της περιλαμβάνουν έξυπνες μηχανές συγκόλλησης άκρων, CNC πριόνια πάνελ, κέντρα επεξεργασίας, CNC κέντρα γεώτρησης, αυτοματοποίηση Εύκαμπτες γραμμές παραγωγής, ευφυείς γραμμές συσκευασίας κ.λπ., τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχουν κερδίσει ευρεία επαγγελματικό από τη βιομηχανία. Οι κύριοι δείκτες της εταιρείας κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου, και βρίσκεται σε ηγετική θέση στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα. Είναι μια κορυφαία επιχείρηση μηχανημάτων στην Κίνα. Win-win συνεργασία και δημιουργία αξίας για τους πελάτες είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του Hongya CNC, ας γίνουμε συνεργάτες για την κοινή ανάπτυξη!

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ένα βήμα μπροστά, πάρτε το προβάδισμα | Έξι πλευρές CNC γεώτρηση κέντρο DN-612MR


KE-493G | Επίπεδα με 4 γωνιακούς κινητήρες εξασφαλίζει για αποτελεσματική εργασία.


CNC γεωτρήσεις | Αυτοματοποιούν το έξυπνο σπίτι σας


Νέο CNC μηχανή γεωτρήσεων KD-612G για σύνθετη κατεργασία.


Είναι το έξι πλευρικό τρυπάνι KD-612KSA προϊόντα ο all-around βασιλιάς στο πεδίο των εξέδρων γεώτρησης

Τα προσαρμοσμένα έξι πλευρά τρυπάνια KD-612KSA προϊόντα δεν έχουν μόνο υψηλή ακαμψία και υψηλή ακρίβεια, αλλά και τα χαρακτηριστικά της ανθεκτικότητας και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα σύνθετα περιβάλλοντα εργασίας. Νέα αγάπη μου.


KN-2409NM | Ράφτες στην ακατάλληλη δρομολόγηση σας


Ένα KHM-560-CNC τεσσάρων πριόνι από τους κατασκευαστές της Κίνας βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής.

Αν ψάχνετε για ένα CNC τεσσάρων πριόνι με υψηλή απόδοση, υψηλή ακρίβεια, και υψηλή απόδοση, τότε το τέσσερα πριόνι KHM-560-CNC από τους κατασκευαστές της Κίνας θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητα παράλληλα παρέχοντας επίσης αποτελέσματα υψηλής ποιότητας κατεργασίας.


Δείτε περισσότερα