Πληροφορίες για τη

Guangzhou Hongya CNC Machinery Co., Ltd. είναι μια κρατική επαγγελματική, ειδική και νέα "μικρή γίγαντα" επιχείρηση. Η έδρα του βρίσκεται στην οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη του Guangzhou. Διαθέτει βάσεις έρευνας και ανάπτυξης και βιομηχανίας στην Ιταλία και στην Chengdu, Sichuan. Είναι μια εισηγμένη εταιρεία στο κεντρικό συμβούλιο του Shenzhen Χρηματιστηρίου (αποθέματα 002833 ). Η Hongya CNC είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με την Ε&Α, την παραγωγή, πωλήσεις και εξυπηρέτηση εξοπλισμού επίπλων CNC και πλήρης γραμμές παραγωγής αυτοματισμού. Τα βασικά προϊόντα της περιλαμβάνουν έξυπνες μηχανές συγκόλλησης άκρων, CNC πριόνια πάνελ, κέντρα επεξεργασίας, CNC κέντρα γεώτρησης, αυτοματοποίηση Εύκαμπτες γραμμές παραγωγής, ευφυείς γραμμές συσκευασίας κ.λπ., τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχουν κερδίσει ευρεία επαγγελματικό από τη βιομηχανία. Οι κύριοι δείκτες της εταιρείας κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου, και βρίσκεται σε ηγετική θέση στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα. Είναι μια κορυφαία επιχείρηση μηχανημάτων στην Κίνα. Win-win συνεργασία και δημιουργία αξίας για τους πελάτες είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του Hongya CNC, ας γίνουμε συνεργάτες για την κοινή ανάπτυξη!

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ένα βήμα μπροστά, πάρτε το προβάδισμα | Έξι πλευρές CNC γεώτρηση κέντρο DN-612MR


KE-496G | ράφτες υψηλής ταχύτητας για την αποτελεσματική παραγωγή σας


KE-668JGB ρύθμιση laser3.0 με κόλλα PUR δοχείο


Ποιες απαιτήσεις πρέπει να προσαρμοστεί αυτόματη ανησυχία KN-2409DM

Η προσαρμοσμένη αυτόματη ανησυχία κατασκευαστές KN-2409DM θα πρέπει να έχουν ένα πλήρες σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση για να είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα. τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες εγκαίρως.


KE-368JSKG(40)


KHM-560 | τεσσάρων πλευρών κόφτης NC συνειδητοποιούν την παραγωγή προσαρμοσμένων έπιπλων.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιλογής να αγοράσει μια καλή τιμή και ποιότητα ξύνοντας άκρη KE-368JKMG απευθείας από το χειροκίνητο κατασκευαστής

Γενικά, είναι μια σοφή επιλογή για να αγοράσετε καλή τιμή και ποιοτική ακμή ξύνης KE-368JKMG απευθείας από τον κατασκευαστή. Μπορείτε να πάρετε μια πιο ευνοϊκή τιμή, καλύτερη διασφάλιση ποιότητας, και πιο επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, που θα βοηθήσει τους πελάτες να αποκτήσουν μια καλύτερη εμπειρία υπηρεσίας.


[Έξυπνη επιλογή υλικών κοπής]


Δείτε περισσότερα