за нас

Гуанджоу hongya cnc машини ко оод е държавен професионален, специален и нов "малък гигант" предприятие. Седалището му се намира в зоната за икономическо и технологично развитие на гуанджоу. Разполага с научноизследователска и развойна дейност и производствени бази в италия и ченду, съчуан. Това е регистрирана компания на главния борд на фондовата борса шенжен (код на акциите 002833 ). Hongya cnc е национално високотехнологично предприятие, занимаващо се с научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на висококачествено cnc мебелно оборудване и пълни производствени линии за автоматизация. Основните му продукти включват интелигентни ръбови лентови машини, cnc панелни триони, центрове за обработка, cnc сондажни центрове, гъвкави производствени линии за автоматизация, интелигентни опаковъчни линии и др., продуктите се изнасят в повече от 70 страни по света и са спечелили широко признание от индустрията. Основните показатели на компанията се нареждат сред най-добрите в света и тя е във водеща позиция в същата индустрия в китай. Това е топ 500 машинно предприятие в китай. Win-win сътрудничество и създаване на стойност за клиентите са бизнес философията на hongya cnc, нека станем партньори за общо развитие!

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Една стъпка напред, да поеме преднина | шестстранен cnc пробиване център DN-612MR


KE-496G | high speed edge bander tailors за вашето ефективно производство


KE-668JGB laser3.0 standrd конфигурира с pur лепило пот


Какви изисквания трябва да отговарят на персонализирани авто тревожни KN-2409DM производители

Персонализираните автоматични тревожни KN-2409DM производители трябва да имат пълна система за следпродажбено обслужване, за да могат да решават проблеми и трудности, срещани от клиентите навреме.


KE-368JSKG(40) | narrow-end edge bander


KHM-560 | четиристраничен nc cutter реализират производство на персонализирани мебели.


Какви са предимствата на избора за закупуване на добра цена и качество остъргване ръб KE-368JKMG директно от производителя

Като цяло, това е мъдър избор да купуват добра цена и качество остъргване ръб KE-368JKMG директно от производителя. Можете да получите по-благоприятна цена, по-добро осигуряване на качеството и по-професионална техническа поддръжка, която ще помогне на клиентите да получат по-добро обслужване.


[Интелигентен избор на режещи материали] DN-2409L прав ред автоматичен център за смяна на инструменти


Виж повече