за нас

Гуанджоу hongya cnc машини ко оод е държавен професионален, специален и нов "малък гигант" предприятие. Седалището му се намира в зоната за икономическо и технологично развитие на гуанджоу. Разполага с научноизследователска и развойна дейност и производствени бази в италия и ченду, съчуан. Това е регистрирана компания на главния борд на фондовата борса шенжен (код на акциите 002833 ). Hongya cnc е национално високотехнологично предприятие, занимаващо се с научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на висококачествено cnc мебелно оборудване и пълни производствени линии за автоматизация. Основните му продукти включват интелигентни ръбови лентови машини, cnc панелни триони, центрове за обработка, cnc сондажни центрове, гъвкави производствени линии за автоматизация, интелигентни опаковъчни линии и др., продуктите се изнасят в повече от 70 страни по света и са спечелили широко признание от индустрията. Основните показатели на компанията се нареждат сред най-добрите в света и тя е във водеща позиция в същата индустрия в китай. Това е топ 500 машинно предприятие в китай. Win-win сътрудничество и създаване на стойност за клиентите са бизнес философията на hongya cnc, нека станем партньори за общо развитие!

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Една стъпка напред, да поеме преднина | шестстранен cnc пробиване център DN-612MR


KE-493G | edge bander с 4 ъглови двигатели осигурява ефективна работа


Cnc пробиване решения | един бутон автоматизиране на вашия интелигентен дом


Нова стартира cnc сондажна машина KD-612G за сложна обработка.


Е шест странични бормашина KD-612KSA продукти на all-around king в областта на сондажни платформи

Персонализираните шест странични бормашина KD-612KSA продукти не само имат висока твърдост и висока точност, но също така имат характеристиките на издръжливост и могат да се адаптират към различни сложни работни среди. Нова скъпа.


KN-2409NM | tailors to your inetlligent routing


KHM-560-CNC четиристраничен трион от производители на китай подобрява ефективността на производството

Ако търсите cnc четиристраничен трион с висока производителност, висока точност и висока ефективност, тогава KHM-560-CNC четиристраничен трион от производители на китай ще бъде вашият най-добър избор. Той ви помага да увеличите производителността, като същевременно доставяте висококачествени резултати от обработката.


Виж повече